7 jednoduchých praktík ako získať bohatstvo a udržať si ho

Podľa: Swamiji Nithyananda

1) Majte svoje myšlienky a mentálne nastavenie vždy v súlade s hojnosťou. Ak sa pristihnete pri myšlienke, že doteraz nie ste bohatí, vaším centrom pozornosti bude bieda, nie bohatstvo. A pamätajte si - myšlienky, do ktorých budete investovať najviac energie, sú tie, ktoré sa prejavia ako skutočnosť!

2) Neváhajte a veľmi podrobne preskúmajte Váš vzťah k bohatstvu. Uvedomte si svoje bloky, ktoré máte v postojoch k bohatstvu. Uvedomiť si problém, je prvým krokom k jeho riešeniu.

3) Ak zistíte, že ste sa zasekli v negatívnych mentálnych modeloch, ktoré vás znovu a znovu vťahujú do začarovaného kruhu chudoby, obráťte sa na meditáciu. Meditácia je vynikajúci spôsob, ako odplaviť podvedomé negatívne vzory z vášho systému.

4) Buďte pripravení podniknúť kroky k tomu, aby ste svoje sny premenili v realitu. Plánujte chytro a pracujte na tom tvrdo. Bohatstvo, rovnako ako všetko ostatné v živote, musí byť zarobené, zaslúžené. Bohaté vedomie priťahuje bohatstvo.

5) Nebojte sa vyskúšať si zlyhanie. Bolestne znovuprežívanie minulých zlyhaní a používanie ich ako dôvod pre neuskutočnenie ďalšieho kroku vpred, je najistejší spôsob, ako zabiť svoje šance. Pamätajte si, že zakaždým ide o úplne novú šancu a úplne novú skúsenosť.

6) Buďte pripravení na skutočnosť, že nikto nie je bohatý večne. Povahou bohatstva je prichádzať a odchádzať. Keď je s vami, prináša radosť, a keď vás opúšťa, zanecháva vám dostatočné poznanie a inteligenciu na to, aby ste si s tým faktom poradili. Buďte pripravení plynúť s oboma týmito zážitkami.

7) Udržujte si v sebe nádherný vnútorný priestor, ktorý nemôže byť nikdy dotknutý alebo poškodený bohatstvom. Byť pripravený na všetko je duševné úsilie, ktoré je potrebné zvládnuť. Ale ak zostávate v meditatívnom stave po celú dobu, celý proces sa je sladký a bez námahy.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára