Ako šetriť na rande

Pri spoznávaní a hľadaní dokonalej osoby opačného pohlavia treba chodiť často na rande a to samozrejme nie je zadarmo. Rozhodne preto nie je na škodu, mať v zálohe pár trikov, ako ušetriť.

     1. Obmedzte drahé pitie na minimum
     Teraz nemáme na mysli iba fajnový alkohol, ale všetko príliš drahé - kokteily, dovozové pivo apod. Je lákavé sa pitím na rande uvoľniť, ale určite nechcete, aby si o vás druhá strana myslela, že ste nejaký alkoholik v zárodku ...
   
     2. Rande radšej večer
     A prečo večer? Keďže obed typicky vyjde drahšie než večera. Večera je tiež viac romantická, ako uponáhľaný guláš s knedľou ako najlacnejšie menu niekde v staničnej reštaurácii.
    
     3. Film ideálne doma     Ak ste už v takej fáze vzťahu, že si dotyčná trúfne ísť s vami domov, potom stojí za zváženie pozerať sa na filmy radšej doma. Je to pohodlnejšie, lacnejšie a akákoľvek konverzácia s opačnou stranou neruší divákov okolo.

     4. Plaťte podľa dohody
     Obľúbenou zásadou síce je "Kto pozýva, ten aj platí", avšak rande je niečo iné - žena zvyčajne testuje, aký je muž grand. Ten ale logicky nemôže byť grand donekonečna s pár eurami vreckového, že áno ... Ak si dohodnete dopredu platenie každý za seba vyhnete sa aj trápnym prípadom, kedy vás nejaká profesionálna pijavica príde len vyjesť.
     
    5. Ak to len trochu pôjde nahraďte reštauráciu inou aktivitou     Bezplatne sa dá prevádzkovať veľa vecí a ešte pritom budete za športovcov, prechádzka je osvedčená klasika, tiež sa však môžete previesť na bicykli, ísť s jej psom atď atď

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára