Meditácia - Peniaze a Bohatstvo

O technike

Jedna z výkonných techník pre získanie bohatstva využíva silu vašu vizualizácie a prejavu. Hoci sme si až príliš vedomí svojej sily, naše zámery, bez ohľadu ich hĺbku a intenzitu - sa predsa nestávajú realitou!
Ako je to možné?
Preto, aby sa náš zámer alebo túžba mohli transformovať do reality, je potrebné, aby náš vnútorný priestor bol úplne čistý. Práve v túto chvíľu je váš vnútorný priestor zanesený množstvom nevedomých myšlienok. Vo chvíli, keď vložíte zámer do vášho vnútorného priestoru, podvedomé myšlienky sa vynoria, aby s ním bojovali! Sila vášho zámeru sa tak zriedi a tým pádom sa potom samozrejme nemôže zmeniť v realitu.
Ak je váš vnútorný priestor očistený od nevedomých myšlienok, akýkoľvek zámer, ktorý do neho vložíte, bude samostatnou, vedomú a integrovanou silou. Takýto zámer bude dostatočne silný na to, aby sa vyjadril v podobe reality.

Táto technika je jednoduchým, ale účinným spôsobom, ako vyčistiť vnútorný displej nevedomých myšlienok tým, že do neho nalejete vedomie prítomnosti. Aj keď to vyzerá príliš jednoducho, skúste to. Iba vtedy, keď niečo skúsite, môžete zažiť účinky. Celá reštaurácia môže existovať len na jedálnom lístku. A len keď budete jesť, uvedomíte si, že jedlo vám môže dať pocit naplnenia!

Dĺžka: 21 minút

NÁVOD

Zatvorte oči. Seďte rovno. Nadychujte a vydychujte - najpomalšie a najhlbšie, ako to ide.
Vizualizujte si svoju vnútornú obrazovku ako tmavú tabuľu. Tak tmavú, ako je to možné.
Čokoľvek sa na tabuli objavia, v predstave zotrite.
Rovnako, akú hubou tabuľu, rovnakým spôsobom zmyte všetko, čo sa na vašej vnútornej obrazovke objaví.
Teraz si predstavte číslo '3 'na svoje vnútorné obrazovke. Vizualizujte si ho veľmi jasne a potom ho pomaly zotrite. Tento postup opakujte trikrát.
Ďalej si predstavte číslo '2 'na svojej vnútornej obrazovke a opäť ho pomaly zotrite. Tento postup opakujte trikrát.
Potom si vizualizujte číslo '1 'a pomaly zotrite rovnakým spôsobom. Tento postup tiež opakujte trikrát.
Teraz vizualizujte číslo '0 'a zotrite veľmi pomaly. Tento postup opakujte trikrát.
V čase, keď sa dostanete na číslo nula, nebudete mať žiadne myšlienky, ktoré sú nevedomé. Dosiahnete stavu vedomia prítomnosti predtým, ako opäť začnete vytvárať myšlienky nevedome.
Vaša vizualizácie je tak silná, že váš vnútorný displej je naozaj čistý.
V okamihu, kedy je vnútorný displej prázdny, môžete len vidieť dovnútra. Začnete vidieť vaše bytie také, aké naozaj je.
Teraz, len pozorujte prázdnu obrazovku. Nevytvárajte, nedržte ani nepotlačuj žiadne myšlienky. Len pozorujte prázdnu obrazovku.
Pokračujte v bytí "sám so sebou" ešte chvíľu.
Táto jednoduchá technika môže zostriť silu vašej vizualizácie spôsobom, ktorý ste si ani nevedeli predstaviť!! Vizualizácia je účinný spôsob, ako pritiahnuť hojnosť do svojho života.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára