Tajomstvo bohatstva je mystická sila koncentrácie a meditácie

Tajomstvo bohatstva je v mystickej sile meditácie a koncentrácie. Úspešní a bohatí ľudia ako sú Steve Jobs, Carnegie, Bill Gates a mnohí ďalší vybudovali svoje finančné ríše, pretože sa vedome zameriavali celou silou svojej mysle na jediný cieľ a to bol úspech ich vízie. Keď bola úspešná ich vízia, stali sa bohatí, akosi mimochodom a pochopiteľne sa tomu nebránili a niektorí to aj dokonca veľmi chceli.

Sústredenie čiže zameranie pozornosti koncentráciou mysle je určitá forma meditácie. Ak je myseľ sústredená v dynamickom prúde energie k nejakému cieľu, pomáha to uvoľňovať obrovskú silu. Ak je vaša koncentrácia a meditácia intenzívna, zvyšuje to rytmus mysle a spôsobuje, že mozgové vlny vysielajú magnetické vlny, ktoré majú hlboký vplyv na telo a jeho okolie.

Úspešný človek je ten, ktorý opakovane vytvára veľké množstvo mozgovej energie.

5 pravidiel o peniazoch nad ktorými sa vážne zamyslite:
    Peniaze sú len prostriedkom výmeny a samotné nemajú žiadnu cenu.
    Stále a pravé hodnoty sú podmienené tvorivou snahou a tým čo považujete za dôležité.
    Peniaze reprezentujú zmrazenú časť mysle a tvorivého ducha. Jedna konštruktívnu myšlienka vám môže zarobiť milióny tak ako mnohým vašim predchodcom v minulosti.
    Od krku dole má človek skoro mizivou cenu za chemické látky, ktoré jeho telo obsahuje. Od krku hore v ríši kreatívnych myšlienok, predstavivosti a duševnej sily má cenu mnohých miliónov. Akú cenu, záleží len na jeho predtstavivosti, vôli, koncentrácii a zameraní jeho mysle
    Peniaze sa riadia kozmickými zákonmi a princípmi. Porekadlo peniaze vytvára peniaze je pravdivé. Keď pôsobíte na mozgové centrá podvedomia myšlienkou, že zbohatnete a niečo pre to robíte nielen v oblasti meditácie a koncentrácie, potom podľa prírodného zákona podvedomia (a tiež zákona príťažlivosti) musíte zbohatnúť. Pravidlá podvedomia hovoria, že ak vaše podvedomie prijme myšlienku za svoju tak skôr alebo neskôr nájde cestu k jej realizácii.

Využite týchto 5 pravidiel k tomu aby ste zvýšili svoje príjmy.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára