Tri skutočnosti, ktoré musíme pochopiť na ceste k bohatstvu

Nemusíte mať šťastie, aby sa stali bohatými. Rovnako ako všetko ostatné v živote, bohatstvo je výsledkom vedomej manifestácie. Vedomá manifestácia je veda o zmene a prežívanie reality tak, ako si prajete. Kľúčovým slovom je tu "vedomie". A to preto, že sa prejavujeme neustále, či už si to uvedomujeme alebo nie! Zdravie, vzťahy, hojnosť alebo dokonca chudoba - priťahujeme si skutočnosť, ktorú chceme prežiť.

Máte v sebe svoj vlastný plán na bohatstvo
Každý z nás si nesie svoju osobnú rovnicu na bohatstvo. Ak máte problémy s financiami, je pravdepodobné, že máte podvedomý sklon k nedôvere, strachu alebo odmietavý prístup k tomu, aby ste prijali hojnosť vo vašom živote.
Vyriešenie tohto problému je prvým krokom k zmene v rovnici vášho vzťahu k bohatstvu. Najčastejšie sa odpoveď nachádza vo vašom vzťahu k bohatstvu v minulosti - myšlienky, ktoré sme prijímali ako deti, minulé neúspechy, alebo niektoré rozhodnutia, ktoré sme urobili. Vďaka jednoduchému pochopeniu a uvedomeniu, môžete zmeniť svoju vedomú rovnicu s bohatstvom. Podvedomé myšlienky ohľadom bohatstva sú hlbšie a je ťažšie sa ich zbaviť. Ale nie je to nemožné! Meditácia je jedným z účinných spôsobov, ako odstrániť podvedomé myšlienky a rozhodnutia, ktoré sabotujú vaše snahy dosiahnuť bohatstvo a zostať bohatými.

Máte moc
Ak naša podvedomé rozhodnutia môžu mať moc manifestovať sa v našej realite, predstavte si, čo by sme mohli dokázať, keby sme aplikovali rovnaký výkon s vedomým zámerom! Či to akceptujeme alebo nie, máme v sebe neuveriteľný potenciál ovplyvňovať udalosti v našom živote. To, čo védska tradícia nazýva Kundalini Shakti, je priestor nekonečných potencialít, lono supervedomia skrývajúce sa v každom z nás. Kundalini je priestor tak koncentrovaného potenciálu, že spôsobí, že každé semienko, ktoré do neho vložíte - sa okamžite manifestuje v realite. Pomocou Kundalini sily môžete zmeniť svoj plán na bohatstvo a zničiť tak všetky svoje finančné problémy v jednom ťahu. Ak sa nám podarí získať prístup to tohto priestoru v nás, bohatstvo nebude ničím väčším než dôsledkom jedného vedomého rozhodnutia. Našťastie, Kundalini nie je nejaká tajomná sila, ako si predstavujeme. So správnymi postupmi a návodmi, môžete prebudiť túto ohromnú potenciálnu energiu a zamerať ju na dosiahnutie bohatstva a realizáciu mnohých iných želaní vo vašom živote.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára