Tajomstvo: Predstavte si Váš ideálny deň

Chcete doživotnú rentu aby ste už nemuseli pracovať? Väčšina ľudí tomu neverí. Kým sa nedozvie, že už tisícky ľudí v Slovenskej republike takto žijú. Odhaľte tajomstvo, ktorými sa títo ľudia riadia, a ako sa aj vy môžete z obyčajného zamestnanca stať rentiérom (poberateľom doživotnej renty).

Vaším prvým krokom na ceste stať sa rentiérom je motivácia. Prečo chcete byť rentiérom? Zaujíma vás táto cesta? Cesta k vašej finančnej nezávislosti? Chcete sa po nej vydať? Ak áno, začnime tam, kde je dobré začať. U toho, kam chcete dôjsť. U vášho cieľa. U vášho ideálneho dňa.

Predstavte si, že sa jedného dňa ráno prebudíte a váš život bude vyzerať inak. Do práce pôjdete, iba ak budete chcieť. Alebo do nej nepôjdete vôbec. Deň začnete svojími obľúbenými raňajkami. Vo vašom vysnívanom dome. V pokoji, bez náhlenia, s vašou rodinou. Po raňajkách pôjdete do práce. Alebo na prechádzku, do posilňovne, na záhradu, na golf. Kam budete chcieť. A s kým budete chcieť. Na obed zavítate do svojej obľúbenej reštaurácie. So svojím životným partnerom, s priateľmi, s biznis partnermi. To záleží len na vás. Popoludní budete športovať, možno budete čítať knižku. Možno budete celé popoludnie tráviť so svojimi deťmi. A čo večer? Trebárs nový film v kine? Alebo niečo úplne iné?

Úloha: Predstavte si Váš ideálny deň! Zavrite oči, uvoľnite sa a na 5 minút si predstavte váš ideálny deň.

    O koľkej vstanete?
    Čo budete mať na raňajky? Aké sú vaše obľúbené raňajky? S kým raňajkujete? A kde?
    Čo budete robiť dopoludnia? Aké je vaše ideálne dopoludnie?
    Kam pôjdete na obed? S kým? Čo budete mať na obed?
    Čo budete robiť po obede?
    Aký bude váš popoludňajší program? Ako by ste naozaj chceli, aby vyzeral?
    Čo budete mať na večeru? Kde a s kým večeru?
    Čo budete robiť po večeri? Ako vyzerá váš ideálny večer?

Predstavu vášho ideálneho dňa si zapíšte a zaveste na chladničku alebo napríklad v kancelárii nad stôl. Čím konkrétnejšiu predstavu vášho ideálneho dňa si zapíšete do svojho mozgu, tým pravdepodobnejšie práve tejto predstavy dosiahnete.

Predstava vášho ideálneho dňa vám bude veľmi pomáhať na vašej ceste k finančnej nezávislosti - predovšetkým keď na tejto ceste budete poľavovať. Alebo keď si na ňu nebudete schopní urobiť trochu času.

Stať sa rentiérom nie je zložité. Po dnešku poznáte cieľ, máte motiváciu, ujasnili ste si váš ideálny deň. Práve ste urobili prvý a najdôležitejší krok na vašej ceste stať sa rentiérom!

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára